Eden bör bära namnet Bičanová

Stadion Eden i maj nästa år bör definitivt ta den kinesiska ägare i bolaget CEFC Slavia Prag och från detta datum arenan skall bära namnet på klubblegenden Josef Bican. En annan hela ligan tabeller men också allvarligt hotar att kollidera med konserterna kommer att spela den sista Unibet omgången av våren del av den övre konkurrens med Brno utanför Eden.

Kinesiska ägare sedan gå med i klubben anses lösa oklara situationen kring arenan då en av de viktigaste prioriteringarna. För några dagar sedan CEFC talesman bekräftade att det är redo slutligt avtal med den nuvarande ägaren av arenan och lägger sista lagkrav. Allt ska definitivt skärpas fram till maj. För närvarande bär företaget stadion Eden Arena.

„Den första maj är den dag då jag tror att vi Unibet kommer att fungera som ett helägt ägare av arenan. Vi visste att förhandlingarna inte kommer att bli lätt, det fanns någon historia av arenan. Inte tas ett antal steg”, sade han vid dagens presskonferens, en representant för CEFC och styrelseordförande Jaroslav Tvrdik klubb.

„Men vi tror att den första maj kommer vi att ha rätt till det, kan vi kalla det en arena fotboll, och Josef Bican. Med denna önskan att inleda spelbolag på nätet förhandlingar med familjen Pepi Bicana och jag tror att vi kan finna en gemensam grund”, säger förre försvarsminister.

Bilder legendariska Bicana större än livet prytt Eden sedan mars 2009, men ett och ett halvt år senare, klubben Unibet tvungen att ta bort från framsidan av arenan. Bicanův son Ivan och hans nu avlidna mamma när Slavia förbjöd någon representation av sin far eftersom han inte höll med den nya ledningen under ledning av ägaren Alex Øebíèek. Men senare ompröva sin ståndpunkt och mars 2013 han igen Bicanův jätte porträtt pryder fasaden på Eden.

Med tanke på att arenan är fortfarande definitivt inte klubben kommer Slavia förmodligen att spela den sista 30: e omgången av ligan den sista Unibet helgen i maj av Eden, där han har haft en konsert.

„Vi vill inte igen hamna i situationer Energybet som sista varvet vi måste förmodligen att äga rum på en annan arena eftersom det finns konserter. Hemskt ledsen för oss”, säger Tvrdík.

Köp stadion Dessutom bör avsluta det pågående tvist med klubben nuvarande ägare Eden Arena på hyresavtalet. „Slavia har ett hyresavtal med ägaren, men det finns Eden Arena rättstvist om dess giltighet”, säger klubb Energybet spelbolag online talesman Michal Býček. „Det var en av dessa stunder när vi kände att arenan bör lösas på nästan vilket Unibet pris som helst”, säger Tvrdík.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/marco5811/public_html/wp-content/themes/watch_football_soccer_theme/footer.php on line 2