Nathan Peats tulee Parramatta Fallin kaveri, kun hän suostuu sopimuksiin Gold Coast

Parramatta on siirtynyt askeleen lähemmäksi tulossa palkankorotusta noudattaen houkutteleva Nathan Peats, joka sopii ehdoista Gold Coastin kanssa. Tarvittaessa heittää 570 000 dollaria heidän kirjoistaan ennen perjantain NRL-ristiriitaa Etelä-Sydneyn kanssa, jotta he Unibet voisivat pelata kilpailupisteitä, Eels pudotti turpeja Titansille loppukaudeksi 2016 ja 2017.

t välittömästi selvää, kuinka paljon Peats-kaupan korkki vapautuisi niille höylättyille ankeriaille, jotka menettivät 12 kilpailupistettä palkkakorkkien rikkomuksista.Mutta Anthony Watmoughin eläkkeelle jäämisen odotetaan olevan lääketieteellisesti Unibet online vedonlyonti hyväksytty uran lopettamiseksi vahingoksi ankerialle, klubi saattaa olla lähellä karsintaajoa kauden aikana. Eels noudattaa NRL: n palkkapäätä perjantaina, mutta „jengi viisi „edelleen keskeytetty Lue lisää

Titans antoi lyhyen lausunnon keskiviikkoiltana sanoen, että Peats-sopimus oli tehty. „Parramatta-haukka Nathan Peats on tänään sopinut Unibet ehdoista pelata Gold Coast Titansia jäljellä 2016 ja 2017-vuodenaikoina,” luettu.

„25-vuotias, NRL-pelit Parramattalle ja Etelä-Sydneylle ja on myös soittanut riviin, lähtevät Sydneydestä Gold Coastiin tulevina päivinä.Seuraavassa ei ole enää kommentteja klubista. ”

News Corp Australia ilmoitti, että Titans pääsi yhteisymmärrykseen 450 000 dollarin suuruisesta järjestelystä Peatsin kanssa, mikä johtaa siihen, että hän Unibet päästää 150 000 dollaria jäljellä olevaan kauteen. / p>

Hän olisi voinut soittaa heti Energybet maanantaina Titans, jotka ottavat Sydney Roosters Gold Coast.

Peats isä Geordi, joka pelasi Canterbury ja Souths, aikaisemmin slammed Eelsin virkamiesten käyttäytyminen Steve Sharp, Tom Issa, Peter Serrao, John Boulous ja Daniel Anderson.

„Sinulla on viisi f *** wits aluksella, joka ei voi lisätä ja se puree pelaaja ass, kun se ei ole hänen vikaansa „, Geordi Peats kertoi Fairfax Media. „He arvostavat, että heillä ei ole Energybet mitään vastausta, he ovat säälittäviä.” Peats sanoi, että pelaajat olivat niitä, jotka viime kädessä kärsivät hallituksen virheistä, lisäämällä poikansa ” „.

” [Nathan] on murskattu, hän on saastainen. Hän ei ole onnellinen, hän ei voi uskoa sitä. He menevät ja hankkivat Kieran Foranin ja rakensivat tänä vuonna hyvin, mutta heillä ei tietenkään ollut rahaa tehdä sitä „, hän sanoi. „He kertoivat hänelle eilen, että he eivät voi Energybet netti vedonlyönti antaa hänelle sopimusta ensi vuonna, koska he täyttävät myös [2017].He eivät tiedä, mitä he tekevät. ”

Keskiviikkoa myöhemmin julkistetussa lausunnossa Parramatta vahvisti, että he olivat julkaisseet Peatsin jäljellä olevasta vuoden 2016 sopimuksestaan” ottamaan tilaisuuden Goldin

Eels sanoi, että klubi oli edelleen tiiviissä Energybet yhteistyössä NRL: n kanssa palkkakupin suhteen ja antaisi lisäpäivityksiä, kun se on saatavilla.

Valmentaja Brad Arthur sanoi liittyessään Parramattaan , Peats oli hyödyntänyt mahdollisuutta pelata ensiluokkaista omistautumista, sitkeyttä ja painopistettä. „Nathan on harjoittanut itsensä ammattitaidolla ja arvokkaalla tavalla, mikä on ollut todella vaikea prosessi, ja on erittäin vaikeaa nähdä hänet menemään näissä olosuhteissa”, Arthur sanoi lausunnossaan.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/marco5811/public_html/wp-content/themes/watch_football_soccer_theme/footer.php on line 2