Yorkshire leapfrog Lancashire å gå topp etter første seiersjanse

Lancashire holdt topplasse i County Championship Division One i bare to timer, da Yorkshire snekket over dem med et poeng med sin første seiersjanse.

Begge lagene benyttet seg av et godt vindu vær i nord som Lancashire beseiret Hampshire med en innings, og deretter fulgte Yorkshire i den endelige timen mot Surrey på Headingley.

På en annen påfølgende dag da regnet satte seg til Unibet mange håp om cricket rundt i landet , Yorkshire fikk seg opp og løp med en første suksess på sommeren ved det fjerde forsøket i sitt bud på et hat-trick titles.Warwickshire står overfor mulig handling over tonehøyde som anses farlig av Somerset Les mer

The Red Rose var først på resultattavlen, men Unibet med en innings på Old Trafford takket være åtte wickets delt mellom Simon Kerrigan (fem til 59) og James Anderson. Englands allierte ledende wicket-taker fikk det viktige en av testen håpefulle james vince, og kapteinens avgang for ha mpshires joint-top score på 47 banet vei for Lancashire å vinne med en økt til overs.Hampshire, som gjenopptok på 76 for to, ble kastet ut for 253 for å tape med en innings og 94. Over Pennines var Yorkshire Unibet handikappede ikke bare av dusjer, men en skade på David Willey som forlot frontlinjen Steven Davies (52) delte et århundres ståsted med den store sivilankeren, men tre wickets hver for Jack Brooks og Steve Patterson – plukke med tre til 15 – fikk seier for Yorkshire som Surrey ble kastet ut for 207 å miste med en innings og 20 løp.

Andre steder hadde regnet det endelige saken Unibet beste odds bonus med en andre suksessiv utvasking i tre tegnet kampene på tvers av divisjonene.

Warwickshire klarte ikke å komme på banen igjen til Somerset i en konkurranse som var vakkert klar etter to dager.

Der det var ingen mulighet for enten Middlesex og Nottinghamshire å gjenoppta på Herrens.

Dårlig vær stoppet også Worcestershire i deres spor s i Division Two, etter at de Unibet tilsynelatende hadde tatt kontroll over Glamorgan i Cardiff. Det var tid for 26.3 overs i Derby – utilstrekkelig for Sussex å tvinge et resultat etter å ha erklært 468 for fem.Chesney Hughes unbeaten 58 bragte vertene til sikkerhet på en andre innspill 92 for to.

Leicestershire var også frustrert etter at Energybet velkomstbonus odds dominere mye av kampen deres hjemme mot naboene Northamptonshire. De kom i hvertfall til slutt på banen på Grace Road, men bare lenge nok – etter vertens uunngåelige erklæring på 132 for seks – for Northants å nå 30 for en på syv overs av en rent ideell jakt på 314.

Det ble litt nervere på Canterbury, hvor Gloucestershire omtrent omtrent mønstret det nødvendige for å unnslippe. Kent unødvendig erklært om natten over 478 for åtte, og da krypte de Energybet  besøkende til sikkerhet på 211 for åtte – 67 foran – til tross for Calum Haggetts tre til 27 og seks wickets i kampen.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/marco5811/public_html/wp-content/themes/watch_football_soccer_theme/footer.php on line 2